Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Palle Reiler - 24 februari 2009 12:09

Försökte hantera situationen så gott det gick. Svarade inte på de flestas inviter. Svarade några artigt men undvikande. Chattade en hel del med en yngre kvinna som har ett cybercafé mycket nära den plats där Caroline bor. Det var förstås just det som gjorde henne intressant, men jag talade inte om det för henne.

Framförallt fick jag ännu en inblick i hur människorna lever i Afrika. Frågade nämligen hur de får ihop till sitt levebröd. En ung kvinna hjälper sin mor att sälja bröd på gatorna i Abidjan. En annan letar efter säljbara sopor nära Tamale i Ghana.

Av Palle Reiler - 24 februari 2009 12:04

Tiden flyger iväg. Förra veckan var Shirin och sonen i London för att hälsa på hennes halvbror som på något mystiskt, förmodligen illegalt sätt tagit sig dit från Västafrika för några år sedan.

Under veckan var jag hemma och kunde inte låta bli att leta och hamnade på en dejtingsite med mest kvinnor från Afrika. Jag hade knappt skrivit in mina detaljer och kopplat upp mig förrän de första intresseanmälningarna kom. Då hade jag ännu inte laddat upp en bild men klart deklarerat min ålder.

Det var helt enkelt överväldigande det som följde sedan. Jag formligen dränktes i mejl och bilder från påklädda och avklädda unga tjejer mellan 19 och 40. Alla ville ha kontakt. Många berättade delar av eller hela sitt liv direkt. Vad gör man?

Ovido - Quiz & Flashcards